Contact

Online formulier invullen voor meer informatie over coachtrajecten, doneren, partnerschap, sponsoring of adoptie.

Op deze pagina kun je contact opnemen voor meer informatie over de 1-op-1 coachtrajecten, vrijwilligers, doneren, partnerschap, sponsoring of de adoptie van een coachtraject.

Voel je ook vrij om contact op te nemen als je andere vragen hebt.

Bel, mail of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Een-op-een coachtrajecten voor moeders

Samen, in een veilige omgeving, werken aan persoonlijke ontwikkeling. Dat is waar wij je bij kunnen helpen. Doelen bereiken, communicatief vaardiger worden en keuzes maken? Het kan je zoveel brengen!

Via het project Krachtige Moeders, bieden wij 1-op-1 coachtrajecten aan, aan moeders van minderjarige kinderen met weinig financiële middelen. Dat kan op locatie of online. Wat voor jou het prettigst is. Wij werken met gecertificeerde beroepscoaches.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op via onderstaand formulier.


Samenwerking en ondersteuning bieden? Neem contact met ons op.

Samenwerking

Zonder samenwerking en ondersteuning kunnen wij niet helpen. Wij hebben jouw ondersteuning hard nodig.

Vrijwilligers

Bij Menskracht 22 werken veel vrijwilligers. Ben jij maatschappelijk betrokken? Ben jij enthousiast en wil je graag iets voor een ander betekenen? Wij zijn op zoek naar mensen die ons kunnen helpen bij het organiseren van workshops en trainingen, die ondersteuning bieden aan de 1-op-1 coachtrajecten. Denk je dat dit iets is voor jou? Dan horen we graag van jou.

Beroepscoaches en andere professionals

Samen is alles leuker, toch? Lijkt het je leuk om samen te werken met Menskracht 22, neem dan zeker contact op. Ben jij bijvoorbeeld een gecertificeerde coach en vind jij ook dat persoonlijke ontwikkeling voor iedereen toegankelijk moet zijn? Schroom dan niet om contact op te nemen.

Maar ook als jij bijvoorbeeld een expert op het gebied van (online) marketing bent en je zou ons willen helpen om onze boodschap nog beter onder de aandacht te brengen. Ook dan nodigen wij je van harte uit om contact op te nemen.

Partnerschap en sponsoring

Wij werken ook heel graag samen met maatschappelijk betrokken organisaties. Het is fantastisch als jij vanuit jouw onderneming ons kan ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan ondersteuning op het gebied van PR en marketing. Maar ook een geldinzamelingsactie door medewerkers. Of….. Heb je meer ideeën over hoe je kunt helpen? We horen graag van je.

Donateurs

Zonder donateurs kan Menskracht 22 niet bestaan. We zijn afhankelijk van mensen en organisaties die ons financieel ondersteunen. Alleen dan kunnen wij mensen helpen om een verschil te maken in hun leven. Want dat is het effect van persoonlijke ontwikkeling. Het verbetert zoveel levens. En zeker als het gaat om ons project Krachtige Moeders. Niet alleen de levens van de moeders zelf worden beter, ook het leven van hun kinderen. Wil jij eenmalig of liever periodiek doneren? Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee! Een eenmalige donatie kan je overmaken op rekening NL83 RABO 0197 9757 55 t.n.v. stichting Menskracht 22.

Wil je liever periodiek doneren? Dat kan ook! Laat het ons via onderstaand formulier weten en wij sturen je de juiste papieren, zodat je deze gift ook van de belasting kunt aftrekken.

Adoptie

Misschien heb je zelf al eens ervaren wat het positieve effect van persoonlijke ontwikkeling is. Je beter voelen, lekkerder in je vel zitten, meer zelfvertrouwen krijgen, beter grenzen bewaken, meer energie krijgen, verbeterde relaties. Dat zijn de positieve effecten van persoonlijke ontwikkeling. Dat gun je toch iedereen?

Wil jij, misschien samen met anderen, een coachtraject binnen het project Krachtige Vrouwen adopteren? Dan kan! Met een bedrag van € 525,- adopteer je één geheel coachtraject en kan je helpen om een verschil te maken. Als je onderstaand formulier invult kunnen wij contact met je opnemen.


Wil je meer informatie? Wij nemen graag contact met je op. Jouw gegevens kan je hieronder achterlaten.