Projecten

Persoonlijke ontwikkeling

Menskracht 22 helpt mensen die zich op persoonlijk gebied willen ontwikkelen, zodat zij meer vertrouwen, energie en plezier in het leven krijgen. Het gaat om het vergroten van persoonlijk leiderschap en persoonlijke ontwikkeling, zodat zij meer grip op hun leven krijgen.

Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat je beter in je vel zit, dat je beter kunt relativeren en nieuwe dingen sneller leert. Dat komt de prestaties ten goede. Maar ook relaties met andere mensen gaan beter lopen. En je krijgt meer inzicht in jezelf. Je leert waarom je op een bepaalde manier reageert en hoe je dat effectiever zou kunnen doen.

Project Krachtige Moeders

Ons eerste project is Krachtige Moeders. Krachtige moeders richt zich op alleenstaande moeders van minderjarige kinderen die weinig financiële middelen hebben. Deze moeders kunnen geen dure coachtrajecten betalen. En juist voor hen is het belangrijk om zich persoonlijk te ontwikkelen. Iedereen verdient het om met plezier, minder stress, vol zelfvertrouwen en energie te leven.


De Huiskamer van de Stad

De Huiskamer van de stad is een project in Doesburg. De Huiskamer van de Stad is het centrum, van waaruit Menskracht 22 activiteiten organiseert in Doesburg.

Lees hier meer……